Μπορεί τόσο οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να κρατούν χαμηλούς τόνους, ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι τους στο «Καραϊσκάκη», ωστόσο δεν έπραξε κάτι ανάλογο και ο Βλάσης Τσάκας.

Ο εκπρόσωπος του υποψήφιου επενδυτή της «πράσινης» ΠΑΕ, Σουλτάν Αλ Σαούντ με δηλώσεις του στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» χαρακτήρισε «ερυθρόλευκο παιδί» τον Θανάση Γιάχο, ο οποίος ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι των «αιωνίων», τονίζοντας με νόημα: «καλύτερα να έβαζαν τον Μαρινάκη να “σφυρίξει”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο κ. Τσάκας κατηγόρησε την «πράσινη» ΠΑΕ ότι συνεργάστηκε με τον Ολυμπιακό, ώστε να μην μπορέσει να πάει στο «Καραϊσκάκη».

Ερωτηθείς για το αν θα δώσει το «παρών» το Σάββατο στο Φάληρο ανέφερε: «Όχι. Στο Καραϊσκάκη δεν θα πάω αν και ζήτησα να προσκληθώ. Φρόντισαν γι’ αυτό από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και χαίρομαι που τα βρήκαν, έστω και στο συγκεκριμένο θέμα. Θέλω όμως να πω ότι δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά. Αυτό που φοβόμαστε και έλεγαν οι πληροφορίες μας εδώ και μέρες, ότι δηλαδή γίνονται κάποιες μεθοδεύσεις απ’ την αρχή της εβδομάδας δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Ο κύριος Βασσάρας και ο κύριος Σαρρής όρισαν ένα “ερυθρόλευκο παιδί”, τον κ. Γιάχο για να σφυρίξει στο ντέρμπι».

Εν συνεχεία ανέφερε πως: «Το καταγγέλλουμε ευθέως. Αφού δεν το κάνει ο επίσημος Παναθηναϊκός, το καταγγέλλουμε εμείς. Καλύτερα για μας θα ήταν να σφύριζε ο κύριος Μαρινάκης παρά ο κ. Γιάχος. Μήπως έγιναν διάφορα νομικά τερτίπια και έτσι αποκλείστηκε απ’ τους υποψήφιους να σφυρίξουν ο κύριος Κάκος»;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας ο Βλάσης Τσάκας, αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό επισήμανε: «Ο Παναθηναϊκός με την δυναμική που έχει, το καλό ποδόσφαιρο που παίζει και την άριστη ψυχολογία του αφού είναι πρώτος, αν πιάσει απόδοση, όπως αυτή της Τούμπας, πιστεύω ότι θα νικήσει και τον Γιάχο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης