Στη Δανία βρίσκεται ήδη η Εθνική ομάδα Νέων, εν όψει της συμμετοχής της στον 5ο όμιλο της ενδιάμεσης φάσης (elite round) του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012.

Πρώτος αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα είναι η Τουρκία την προσεχή Τετάρτη (23/5, 13:30), στο γήπεδο «Μπάλερουπ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά και το στόχο της ελληνικής ομάδας στη διοργάνωση μίλησε ο τεχνικός της εθνικής, Κώστας Τσάνας.

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο τουρνουά. Προσωπικά, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Διαθέτουν ποιότητα και αυτό έχει αποδειχτεί πολλές φορές» δήλωσε ο κ. Τσάνας στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ και συμπλήρωσε:

«Φυσικά, γνωρίζουμε τη δυναμική των άλλων ομάδων και ειδικά της Τουρκίας, που είναι και ο πρώτος μας αντίπαλος. Η πρεμιέρα στον όμιλο αποτελεί ίσως τον πιο σημαντικό αγώνα στο τουρνουά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υποτιμάμε τις υπόλοιπες αντίπαλες ομάδες. Εμείς θα παρουσιαστούμε σοβαροί σε όλα τα ματς και θα κάνουμε ό,τι περνά απ’ το χέρι μας για να βρεθούμε το καλοκαίρι στην Εσθονία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης