Νοκ-άουτ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα παραμείνει ο Τζον Τέρι, μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λίβερπουλ.

Αυτό δήλωσε ο προπονητής των «μπλε», Ρομπέρτο Ντι Ματέο κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου, για το αυριανό ματς με τη Γουέστ Μπρομ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Τέρι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Ευτυχώς, δεν είναι τόσο κακά τα νέα όσο νομίζαμε αρχικά» .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχαν εκφραστεί φόβοι ότι ο τραυματισμός του Τέρι στους συνδέσμους, που προκλήθηκε σε σύγκρουση με τον Λουίς Σουάρες, θα μπορούσε να είναι μακροχρόνιος.

Εντούτοις οι εξετάσεις έδειξαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει πολύ πριν την περίοδο των Χριστουγέννων με το «φορτωμένο» αγωνιστικό πρόγραμμα.

Στην αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρόμγουιτς οι Λονδρέζοι θα παραταχθούν επίσης χωρίς τον Βραζιλιάνο σέντερ μπακ, Νταβίντ Λουίζ, που έχει αμυγδαλίτιδα, και τον Φρανκ Λάμπαρντ, που συνεχίζει την αποθεραπεία για τον τραυματισμό του στη γάμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Τσέλσι: Γλύτωσε τα χειρότερα ο Τέρι
,
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012, 19:50

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης