Ισόπαλος 0-0 με τον Ατρόμητο αναδείχθηκε ο Αστέρας Τρίπολης στο Περιστέρι, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των Αρκάδων, Σάκης Τσιώλης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν είναι κακό για την ομάδα του, ενόψει της ρεβάνς στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για δυο πολύ καλές ομάδες, που έχουν δείξει την αξία τους στο πρωτάθλημα. Για τον Αστέρα είναι ιστορικό το γεγονός ότι διεκδικεί την πρόκριση στον τελικό. Είχαμε την ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο να βάλουμε τα θεμέλια γι’ αυτό το όνειρο. Έχει τελειώσει μόνο το ένα ημίχρονο και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, καθώς ακολουθούν 15 μέρες μέχρι το επόμενο ματς. Είχαμε πρόβλημα με τον επιθετικό, καθώς μετά τον Περόνε είχαμε πρόβλημα και με τον Σολάκη. Συνεχίζουμε για τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα και προετοιμαζόμαστε για το ματς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί. Καλή επιτυχία στον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το αν είναι το 0-0 είναι επικίνδυνο ο Τσιώλης δήλωσε: «Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι διότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει δείξει καλά στοιχεία τα τελευταία 4-5 χρόνια. Αλλά τα πράγματα δεν είναι εύκολα στην Τρίπολη για οποιαδήποτε ομάδα διότι δεχόμαστε δύσκολα τα γκολ. Έχουμε καλή επιθετική άμυνα, θα μπορούσαμε σήμερα να πετύχουμε κάτι παραπάνω, αλλά δεν είναι κακό αποτέλεσμα για τον Αστέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης