Ο σύντροφος Αλέξης Τσίπρας αποτελεί το πιο μεγάλο, πιο σωστά το πιο ουσιαστικό στήριγμα της κυβέρνησης Σαμαρά. Ομιλούν τα γεγονότα. Η πραγματικότητα. Και, βέβαια, τα γκάλοπ που πανηγυρικά αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Κατηγορείται ο Ευάγγελος Βενιζέλος από κάποιους τυχοδιωκτικού τύπου καπετάν πασόκους. Επειδή συγκυβερνά με τη ΝΔ. Επειδή το ΠΑΣΟΚ δεν έχει σχέση με μνημόνια, με τη δεξιά. Κι άλλες τέτοιες παπαρδέλες απ’ αυτούς που θαρρούν ότι το κόμμα τους είναι γέννημα παρθένας κι όχι ό,τι πιο διεφθαρμένο παρουσιάστηκε στην πολιτική Ιστορία της νεώτερης Ελλάδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιος Βενιζέλος. Τι μπορεί να κάνει ο Βενιζέλος για να διατηρείται, να συνεχίζει η κυβέρνηση η οποία στη θητεία της έλαβε τα πιο αντιλαϊκά μέτρα; Λίγα μπορεί να κάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σε σύγκριση με την αβάντα Τσίπρα, η προσφορά Βενιζέλου στον Σαμαρά είναι ελαχιστότατη. Σχεδόν μηδενική.

Ο πρόεδρος του Σύριζα είναι η πιο μεγάλη, η τεράστια αβάντα της συγκυβέρνησης. Η ανυπαρξία αντίπαλου δέους, η ανυπαρξία Τσίπρα, είναι γιατί δεν έχει ανατραπεί ακόμα ο Σαμαράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο λίγος είναι ο Τσίπρας. Δεν πείθει. Ποια κυβέρνηση θα μπορούσε να αποφασίσει π.χ. να εκτελέσει 12.500 δημοσίους υπαλλήλους και να συνεχίζει; Με ακαριαίο θάνατο να τους στείλει. Είναι η κυβέρνηση Σαμαρά. Είναι η συγκυβέρνηση που έχει μείζονα αντιπολίτευση τον Τσίπρα.

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ και με πόλεμο η Ελλάδα δεν θα ξεχρεώσει ποτέ τα δάνειά της, δεν θα αποκτήσει οικονομική ανεξαρτησία, γράφει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης