Για τον αγώνα της Πέμπτης του ΠΑΟΚ με την Ουντινέζε μίλησε στους συμπατριώτες του ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο Ιταλός αμυντικός, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «tuttomercatoweb» τόνισε ότι ο πρώτος αγώνας, που θα διεξαχθεί στο «Φρίουλι», είναι «τελικός και για τις δύο ομάδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε τη δύναμή μας και ελπίζουμε να φέρουμε στο… σπίτι μας, στην έδρα μας, κάτι καλό. Δε νομίζω ότι η δύναμη της Ουντινέζε εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τους Ντι Νατάλε και Ίσλα, που είναι τραυματίες, αν και πρόκειται για σημαντικές απουσίες. Αυτό, όμως, δεν πρέπει να αποσπάσει την προσοχή μας από τον αγώνα» ανέφερε αρχικά ο Ιταλός αμυντικός.

Για το αν φοβάται κάτι από την Ουντινέζε ο Τσιρίλο είπε: «Το γκρουπ που περάσαμε ήταν πολύ ισχυρό κι η ομάδα μας έδειξε ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα, μια και τερματίσαμε πρώτοι ανάμεσα σε ομάδες όπως η Τότεναμ και η Ρούμπιν Καζάν».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν η ήττα των Ιταλών στο πρωτάθλημα τους επηρεάσει: «Στο Europa League τα πράγματα είναι διαφορετικά. Και εμείς και αυτοί θα αντιμετωπίσουν αυτό το ματς σαν τελικό. Οι λόγοι θα είναι χιλιάδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης