Για το θετικό αποτέλεσμα (0-0), που απέσπασε ο ΠΑΟΚ χθες στο «Φρίουλι» απέναντι στην Ουντινέζε, καθώς και τον επαναληπτικό της Τούμπας μίλησε ο Μπρούνο Τσιρίλο στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis».

Ο Ιταλός αμυντικός χαρακτήρισε όνειρο το να βρεθεί η ομάδα του στους «16» του Europa League, επισήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν  το 100% για την πρόκριση,  ενώ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην Ουντινέζε: «Και πάλι 50-50 είναι οι πιθανότητες. Αυτό έλεγα και πριν αυτό θα πω και σήμερα. Είναι ένας τελικός και για τους παίκτες και για τον κόσμο. Είναι το όνειρό μας να προχωρήσουμε. Θα δώσουμε το 100% και ελπίζουμε να είναι αρκετό για να προκριθούμε».

Για τη δήλωση του Κρέσιτς ότι ο ΠΑΟΚ υπερεκτίμησε την Ουντινέζε: «Το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα που πήραμε».

Για το παιχνίδι με τον Άρη και τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει:
«Ξέρω πολύ καλά ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και τους φιλάθλους. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, δεν θα είναι εύκολο, πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε για τη νίκη. Μετά θα προσπαθήσουμε σε 2-3 μέρες να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να στραφούμε στο παιχνίδι με την Ουντινέζε. Η αίσθησή μου είναι ότι πρόκειται για ειδικό παιχνίδι. Πρέπει να κρατήσουμε όλη την ενέργεια μας να δώσουμε το 100% και κάτι παραπάνω. Θέλω να ελπίζω και θεωρώ ότι στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι».

Για το μυστικό της επιτυχίας στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη: «Πρέπει να υπάρχει πολύ πάθος και μεγάλη καρδιά. Πρέπει να παίξουμε καλά. Τα πηγαίνουμε εξαιρετικά την φετινή σεζόν και το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο. Ελπίζω σε κάτι καλό στα παιχνίδια που ακολουθούν. Εμείς κοιτάμε την δουλειά μας, παντού να παίζουμε για τη νίκη και να δίνουμε τα πάντα για τους φιλάθλους. Κανένα από αυτά τα ματς δεν θα είναι εύκολο, μπορώ να εγγυηθώ ότι θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης