Η άλλοτε φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ… βολοδέρνει στη διακεκαυμένη ζώνη στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, αναζητώντας τη χαμένη αίγλη της.

Με μόλις τρεις νίκες σε 21 αγωνιστικές (3-11-7) η ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση κρίθηκε επιβεβλημένη για τη Μονακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με στόχο τη συμμετοχή του στο προσεχές Euro με την Εθνική Ελλάδος, το νέο απόκτημα της Μονακό, Γιώργος Τζαβέλλας καλείται να εγκλιματισθεί άμεσα στα νέα δεδομένα, προκειμένου η ομάδα του Ρώσου μεγιστάνα, Ντμίτρι Ριμπολόβεφ να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ, ο οποίος παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, εμφανίστηκε βέβαιος πως η Μονακό θα καταφέρει να σωθεί.

«Η ομάδα πιστεύω πως θα σωθεί εύκολα. Έγιναν δέκα μεταγραφές παικτών που θα μπορούσαν να σταθούν στο Σαμπιονά. Είμαι βέβαιος πως από την επόμενη σεζόν η Μονακό θα επιστρέψει πολύ πιο δυνατή» τόνισε αρχικά ο Γιώργος Τζαβέλλας στο sport24.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το αν θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μονακό μετά το καλοκαίρι, ο πρώην μπακ του Πανιωνίου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μονιμοποιηθεί στη νέα του ομάδα. «Γιατί όχι; Αυτό που όμως που προέχει στην παρούσα φάση είναι να προσφέρω στη Μονακό. Στη συνέχεια θα τα συζητήσουμε όλα και θα κοιτάξω το μέλλον μου».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης