Τζελέπης: «Η διακοπή δεν λύνει το πρόβλημα»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015, 02:48
Τζελέπης: «Η διακοπή δεν λύνει το πρόβλημα»
Ο Δημήτρης Τζελέπης τόνισε ότι η διακοπή του πρωταθλήματος δεν λύνει το πρόβλημα της βίας, ενώ σημείωσε ότι το κόστος για το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι μεγάλο για το μέγεθος του Πανθρακικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6»:

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος
: «Δεν ήμουν στη συνάντηση με τον Κοντονή, αλλά σε συζήτηση που είχα με τον κύριο Μποροβήλο ενημερώθηκα πλήρως για τη συνάντηση με τον υφυπουργό. Σίγουρα σε μία εβδομάδα δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Αυτό που ζήτησε ο υφυπουργός είναι να πραγματοποιηθούν οι δεσμεύσεις των ομάδων. Η θωράκιση των γηπέδων και τα θέματα ασφαλείας. Να υπάρχει ταυτοποίηση των οπαδών, δημιουργία λέσχης φίλων της κάθε ομάδας κ.ο.κ. Είναι κάτι που αυτή τη στιγμή δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Αλλά, είναι θέσεις που πρέπει να πάρουμε και να δώσουμε άμεσες δεσμεύσεις».

Για τη λέσχη φιλάθλων του Πανθρακικού
: «Αρχικά, μιλάμε για ένα γήπεδο “εκκλησία”, όπως είναι το δικό μας. Από κει και πέρα, να μπει σφραγίδα για μία ομάδα ανθρώπων δεν είναι εύκολο. Μία λέσχη φίλων Πανθρακικού δεν είναι πρόβλημα για τις ομάδες της περιφέρειας και του δικού μας βεληνεκούς. Το πρόβλημα είναι στους μεγάλους συλλόγους. Πιστεύω πως πριν από την επόμενη συνάντηση με τον υφυπουργό θα έχουμε συμβούλιο στη Superleague και θα πρέπει να δώσουμε αυτό που θέλει η πολιτεία. Είναι κάτι που δεν λύνει το πρόβλημα η διακοπή».

Για το αν έχει κάμερες το γήπεδο της Κομοτηνής: «Δεν έχουμε κάμερες. Είχαμε ενταχθεί στο πρόγραμμα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και των καμερών, αλλά λόγω της κρίσης δεν εφαρμόστηκε το πρόγραμμα. Είναι μεγάλο το κόστος, κάτι απλησίαστο για το δικό μας μέγεθος».


Πηγή: gazzetta.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015, 02:48