Ο Ραφίκ Τζεμπούρ επιβεβαίωσε την «ερωτική» του σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και στο χθεσινό ματς του Ολυμπιακού με τη Ρούμπιν Καζάν.

Ο Αλγερινός φορ πέτυχε το μοναδικό γκολ του επαναληπτικού με τη ρωσική ομάδα, χάρη στο οποίο η ομάδα του Πειραιά πήρε την πρόκριση για τους «16» του Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «τρομοκράτης», όπως είναι το προσωνύμιό του, με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, μίλησε για τη «δίψα» που έχει να παίζει σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ τόνισε ότι έχει βελτιωθεί πολύ όσο καιρό βρίσκεται στην Ελλάδα και ειδικά στους «ερυθρόλευκους».

«Μου αρέσει πολύ να σκοράρω σε τέτοια παιχνίδια. Θεωρώ ότι όλη η ομάδα έπαιξε καλά, μπήκαμε στο ματς με μεγάλη φιλοδοξία και χάρη σ’ αυτό σημειώσαμε το γρήγορο γκολ.

Το σημαντικότερο είναι ότι καταφέραμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο» είπε αρχικά ο Τζεμπούρ, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά μέσα στο 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στην παρουσία του στην Ελλάδα και στην εξέλιξη της καριέρας του, ο «τρομοκράτης» επεσήμανε: «Έχω βελτιωθεί πολύ από την ημέρα που ήρθα στην Ελλάδα και ειδικά στον Ολυμπιακό και θα έλεγα ότι μέχρι στιγμής αυτή είναι μια γεμάτη σεζόν.

Όλα είναι ανοιχτά, ξέρουμε ότι έχουμε μια καλή ομάδα και πολλές φιλοδοξίες. Είμαστε ζωντανοί στο κυνήγι του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ και στην Ευρώπη μπορούμε να κάνουμε μια μεγάλη χρονιά».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης