Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η Λίβερπουλ θα παλέψει μέχρις εσχάτων το κυριακάτικο παιχνίδι με την Τσέλσι στο «Άνφιλντ» έστειλε με δηλώσεις ο αρχηγός των «ρεντς», Στίβεν Τζέραρντ.

Ο Άγγλος διεθνής μέσος αναγκάστηκε να δηλώσει το αυτονόητο (ότι δηλαδή η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς), με αφορμή τα σενάρια που θέλουν την ομάδα του Μπενίτεθ να παραδίδεται στους «μπλε», προκειμένου να εμποδίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κατακτήσει τον τίτλο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τίτλος, που θα είναι ο 19ος στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων» και θα καταστήσει την αρμάδα του Φέργκιουσον πολυνίκη στην Αγγλία σε πρωταθλήματα.

«Το μοναδικό πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε, μήπως και μπούμε στην τετράδα από… την πίσω πόρτα», ανέφερε αρχικά ο Τζέραρντ και συνέχισε:

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε να πιέζουμε τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω μας στο βαθμολογικό πίνακα. Ποιος ξέρει; Ίσως και να τα καταφέρουμε. Δεν πρόκειται πάντως να τα παρατήσουμε», υποστήριξε ο Τζέραρντ και στη συνέχεια τόνισε ότι εκτός από την κατάκτηση της τέταρτης θέσης που οδηγεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, υπάρχει ακόμη ένας λόγος που αυτός και οι συμπαίκτες του βρίσκονται σε εγρήγορση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας ο 30χρονος άσος υποστήριξε ότι «μία θέση πίσω μας στον βαθμολογικό πίνακα, καραδοκεί η Έβερτον. Ούτε οι οπαδοί μας, αλλά ούτε και εμείς θέλουμε στην τελική κατάταξη να βρεθούμε κάτω από την Έβερτον».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης