Πανευτυχής για την πρόκρισή του στον τελικό του Αυστραλιανού Open εμφανίστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος χαρακτήρισε ως ένα από καλύτερα παιχνίδια τον επεισοδιακό ημιτελικό κόντρα στον Άντι Μάρεϊ.

«Ήταν φανερά ένα παιχνίδι φυσικής κατάστασης, αλλά και ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. Στον Άντι αξίζει η αναγνώριση για την επιστροφή του στο 5-2 του τελευταίου σετ. Ήταν φανερά ένα παιχνίδι φυσικής κατάστασης, αλλά και ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. Ήταν εξίσου δύσκολο σωματικά και πνευματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον τελικό. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πρόκληση από το να παίζεις απέναντι στον Ράφα Ναδάλ, έναν από τους μεγαλύτερους τενίστες όλων των εποχών. Πρέπει όμως να συνέλθω σωματικά. Μάλλον θα χρειαστεί να κάνω κάποια… push-ups απόψε», δήλωσε αρχικά ο Σέρβος τενίστας.

Σχετικά με την άνοδό του στην παγκόσμια κατάταξη και τις συνεχείς επιτυχίες του σε Grand Slams, ο Σέρβος είπε: «Νομίζω ότι έχω ωριμάσει ως παίκτης. Ξεκίνησα να πιστεύω στο κορτ ότι μπορώ να κερδίσω τίτλους σε τουρνουά Majors. Ήταν πολύ δύσκολο να παίρνω τη θέση του Φέντερερ και του Ναδάλ, κερδίζοντας τίτλους. Δεν πρόκειται να σου τους χαρίσουν, πρέπει να τους κερδίσεις».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης