Εμφανώς απογοητευμένος από τη νέα κακή εικόνα του Παναθηναϊκού εκτός έδρας, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής των «πρασίνων» τόνισε μεταξύ άλλων ότι περιμένει να ξαναδεί την φλόγα στα μάτια των παικτών του, ενώ παραδέχθηκε ότι η Ζιέλονα Γκόρα άξιζε τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Ζιέλονα για τη νίκη της. Την άξιζε και την κατάκτησε δίκαια. Θα μπορούσαμε να ήμασταν κι εμείς οι νικητές, μετά την αντίδραση που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο δεν κάναμε τίποτα σωστά. Περιμένω και θέλω να δω από τους παίκτες μου και πάλι την φωτιά στα μάτια τους. Δεν κερδιζονται τα παιχνίδια μόνο με τα ονόματα.»

Συνέχισε ο Τζόρτζεβιτς: «Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο παίζω μπάσκετ και στο παίζω για να κερδίσω, όπως και του σουτάρω με το σουτάρω και το βάζω. Τα ποσοστά μας στα τρίποντα ήταν πολυ άσχημα, όπως και στις βολές, πράγμα πολύ σημαντικό για ένα ματς με κλειστό σκορ στο τέλος. Είχαμε δύο ευκαιρίες στο φινάλε, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο ματς και πως θα το κερδίσουμε. Χρειαζόμαστε την ενέργεια του Γκιστ, που με τα αθλητικά του προσόντα και όλα όσα προσφέρει είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης