Τζώρτζογλου: «Σύντομα δεν θα υπάρχει ΠΑΕ Εργοτέλης»

Τζώρτζογλου: «Σύντομα δεν θα υπάρχει ΠΑΕ Εργοτέλης»
Την απόφασή του να αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις για την ανάληψη του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Εργοτέλης γνωστοποίησε ο Νίκος Τζώρτζογλου, στην γραπτή δήλωσή που εξέδωσε την Τετάρτη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου και πρώην μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, μέσω αυτής εξήγησε ότι δεν μπορεί να αποκτήσει την ομάδα, επιρρίπτοντας παράλληλα ευθύνες στον Δημήτρη Παπουτσάκη για παράλογες απαιτήσεις, που ενδεχομένως να οδηγήσουν στην διάλυση του Εργοτέλη.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Νίκου Τζώρτζογλου:

«Την ημέρα της πρωτοχρονιάς και όχι της πρωταπριλιάς ενημερώθηκα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Εργοτέλης ότι τελικά ο πρόεδρος Δημήτρης Παπουτσάκης που παραιτήθηκε πριν λίγες ημέρες, από χθες είναι ΠΑΡΩΝ.

Ακόμη ενημερώθηκα ότι έκανε ταξίδι στο εξωτερικό αμέσως μετά την παραίτηση του με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Εργοτέλη αναζητώντας επενδυτή.

Την ίδια ώρα στο Ηράκλειο οι συνεργάτες του και μέλη της επιτροπής κ.κ. Φραγκάκης και Δασκαλάκης όπως μου δήλωναν, αδυνατούσαν να τον βρουν ακόμα και στο τηλέφωνο επί τρεις ημέρες προκειμένου να πάρω κάποιες απαντήσεις σε σοβαρές απορίες που είχα για την πιθανότητα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου που μου προτάθηκε από την επιτροπή.

Από το επίσημο λογιστήριο της ΠΑΕ Εργοτέλης εγώ και οι συνεργάτες μου ενημερωθήκαμε ότι τα χρέη της ΠΑΕ που θα πρέπει να αναλάβω είναι 6 εκ. ευρώ και επιπλέον να δώσω και 500.000 ευρώ στον κύριο Παπουτσάκη εφ’ όσον ανέβει η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ.

Και όλα τα παραπάνω με δεδομένο ότι τα προσδοκώμενα, για την σαιζόν που συναντάμε, έσοδα να έχουν ή εκχωρηθεί ή να αφαιρούνται από το χρέος.

Ούτως ή άλλως ΑΔΥΝΑΤΩ να αναλάβω εγώ και οι συνεργάτες μου τέτοιου μεγέθους ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ οικονομικές υποχρεώσεις.

Όμως τέτοιου είδους συμπεριφορές στερούνται σοβαρότητας και υπευθυνότητας. Εύχομαι να υπάρξει επενδυτής αν και φοβάμαι ότι πολύ σύντομα δεν θα υπάρχει ούτε ΠΑΕ και το κυριότερο φοβάμαι ότι θα ξεπουληθούν τα ταλέντα που ανήκουν όχι μόνο στην ΠΑΕ Εργοτέλης αλλά γενικότερα στον Ερασιτέχνη Εργοτέλη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013, 20:12