Ψηλά έθεσε τον πήχη ο Σίλβα Τζούνιορ, καθώς, μιλώντας στο «superleaguegreece.net», τόνισε ότι στόχος του Εργοτέλη είναι η κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη πεντάδα της Super League.

«Θα είμαστε ικανοποιημένοι κατακτώντας την 5η θέση ή γενικά μια θέση στην πρώτη 5αδα του πρωταθλήματος», τόνισε ο Τζούνιορ, ο οποίος ρωτήθηκε για την εικόνα που του έχει μεταδώσει έως τώρα το πρωτάθλημα: «Το σίγουρο είναι ότι είναι πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό. Πιστεύω ότι στον δεύτερο γύρο θα γίνει και πιο ποιοτικό, καθώς οι ομάδες θα έχουν παίξει αρκετά παιχνίδια και θα έχουν ρυθμό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το ποια είναι η πιο σημαντική του στιγμή στη μέχρι τώρα καριέρα του στον Εργοτέλη είπε: «Όταν έγινα αρχηγός, γιατί το να είσαι αρχηγός σε μια ομάδα είναι σημαντικό και πολύ τιμητικό».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στον κόσμο του Εργοτέλη, τονίζοντας: «Θέλω να τους πω ότι τους χρειαζόμαστε, είναι πολύ σημαντικοί για εμάς και πρέπει να μας πιστεύουν. Εμείς από την μεριά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε, ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε στο πρωτάθλημα».

Επίσης αναφέρθηκε και στην πολυετή παρουσία του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο του συλλόγου: «Είναι πολύ σημαντικό γιατί ο προπονητής γνωρίζει καλά την ομάδα. Σημαντικό είναι και για τους ποδοσφαιριστές που είναι μαζί του στην ομάδα πολλά χρόνια, γιατί τους γνωρίζει και τους βοηθάει», ενώ από τους παίκτες που έχει αντιμετωπίσει έως τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει ξεχωρίσει «…τον Ριβάλντο, γιατί όλοι ξέρουμε ποια είναι η αξία του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης