H Slovan Bratislava διατηρεί ελάχιστες έως μηδαμινές ελπίδες για να περάσει στην επόμενη φάση του Champions League, μετά την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι στη Σλοβακιά και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά ο προπονητής της ομάδας Dusan Uhrin.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο προπονητής της Slovan τόνισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο, ενώ πρώτη προτεραιότητα είναι να μην δεχτεί γκολ στα πρώτα λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους αντικαταστάτες των τιμωρημένων Dobrotka και Petras ο Uhrin απάντησε: Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι οι Bozic και Bagayoko. Ακόμα δεν έχω πάρει την απόφασή μου, αλλά θα ξέρουμε μετά την προπόνηση. Εκεί περιμένουμε πως θα είναι και ο Samuel (σ.σ. Slovak)».

Για το πρώτο παιχνίδι ο Uhrin τόνισε: «Στο πρώτο ματς δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ στα πρώτα λεπτά. Τώρα θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κάπως την τακτική. Εννοείται πως είμαστε εδώ και ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να μην κάνουμε τα ίδια λάθη, γιατί έχουμε μάθει από αυτά και θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Για το πως περιμένει τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός της Slovan ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχει πολλούς παίκτες που είναι διεθνείς. Περιμένω να παίξει επιθετικά στην αρχή του αγώνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο αρχηγός των Σλοβάκων, Samuel Slovak: «Τραυματίστηκα στο προηγούμενο ματς, αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά στο αυριανό παιχνίδι. Θα δοκιμάσουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο προκειμένου να έχουμε ελπίδες. Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολος αντίπαλος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης