Ένας από τους… ορκισμένους εχθρούς του Ζοζέ Μουρίνιο είναι, ως γνωστόν, ο Χόρχε Βαλντάνο και ο λόγος που αντιπαθεί τον «Special One» είναι γνωστός τoις πάσι.

Ο Αργεντινός ήταν γενικός διευθυντής στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι που διαταράχθηκαν οι σχέσεις του με τον Πορτογάλο τεχνικό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τη «βασίλισσα» τον Μάιο του 2011.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βαλντάνο όποτε βρει ευκαιρία… εξαπολύει τα «βέλη» του προς τον Μουρίνιο και νέες δηλώσεις του επέκρινε τον προπονητή των πρωταθλητών Ισπανίας, προτρέποντάς τον να σταματήσει την γκρίνια.

«Η συνεχής διαμαρτυρία δεν είναι κάτι που ταιριάζει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Κανένας μεγάλος σύλλογος δεν πρέπει να το κάνει αυτό. Ούτε το έκαναν στην Μπαρτσελόνα εδώ και 25 χρόνια.

Έχω την εντύπωση ότι με τον τρόπο αυτό αποδυναμώνεται ο σύλλογος. Αντί να δίνουμε τόση έμφαση στο αποτέλεσμα, γιατί δεν υπερασπιζόμαστε τις θεμελιώδεις αρχές του συλλόγου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσωπικά προτιμώ τα ιδανικά των παικτών και των φιλάθλων του παρελθόντος» ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena SER» ο Βαλντάνο και κατέληξε: «Η Ρεάλ είναι ο κορυφαίος σύλλογος του 20ου αιώνα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης