Την άποψή του ότι ο δυνατός αέρα που επικρατούσε στο «Θ. Βαρδινογιάννης» δυσκόλεψε το έργο των ποδοσφαιριστών του εξέφρασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του ισόπαλου (0-0) αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», πάντως, παραδέχτηκε ότι η ομάδα του, παρά την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου, δεν πραγματοποίησε καθόλου καλή εμφάνιση στον επαναληπτικό με τους Κρητικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα καταφέραμε να προκριθούμε στον τελικό του Κυπέλλου ύστερα από ένα παιχνίδι που δεν είχε ιδιαίτερη λάμψη. Ο αέρας δυσκόλεψε το παιχνίδι, σε πολλές περιπτώσεις δυσκόλευε τις μπαλιές. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα γκολ, γιατί ξέραμε, αν σκοράραμε μία φορά, θα μετρούσε για δύο γκολ» τόνισε αρχικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε και συνέχισε:

«Όμως, ο ΟΦΗ αμύνθηκε πολύ καλά, παρόλο που προσπαθήσαμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν πλησιάσαμε πολύ την εστία, το ίδιο και ο ΟΦΗ, ήταν ένα ημίχρονο με λίγες ευκαιρίες».

Εν συνεχεία ο «τιμονιέρης» του Ολυμπιακού δήλωσε: «Όπως και να ‘χει, ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, αν και ο αέρας έπαιξε ρόλο και μπορούσε να επηρεάσει τις μπαλιές οποιασδήποτε ομάδας. Και ήταν για εμάς ένα επικίνδυνο παιχνίδι, γιατί δεν ήμασταν πολύ καλοί, όπως είπα πριν και για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος μάς πίεσε πολύ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στο πρώτο ματς πετύχαμε μόνο ένα γκολ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας, ο τεχνικός των Πειραιωτών επεσήμανε: «Θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς, αν είχαμε σκοράρει περισσότερα. Καταφέραμε όμως να πάρουμε εμείς την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης