Ως μία απόδειξη ότι η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης ήταν απλά μία κακή παρένθεση χαρακτήρισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε την ευρεία (6-0) νίκη του Ολυμπιακού επί της Δόξας Δράμας.

«Πετύχαμε μια νίκη με ευρύ σκορ, κάτι το οποίο ήταν πολύ καλό για εμάς γιατί προερχόμασταν από άσχημη ήττα από τον Αστέρα και είχαμε την υποχρέωση να δείξουμε στον κόσμο μας πως ήταν μια κακή παρένθεση», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου του ο Ισπανός τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο «Τσινγκούρι» δήλωσε πως: «Ξεκινήσαμε κερδίζοντας γρήγορα την μπάλα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και όσο περνούσε ο χρόνος η Δόξα έπεφτε. Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε σχήματα και πρόσωπα, όπως παίκτες και σε διαφορετικές θέσεις, όπως ο Χαβίτο που είχε καλή παρουσία, αλλά και τους Πάντελιτς, Αμπντούν και Ιμπαγάσα, ο οποίος ήταν καλός.

Το σκορ μας έδωσε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε και ποδοσφαιριστές. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν πολύ καλό για εμάς, για το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται και κυρίως για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε».

Καταλήγοντας ο Ισπανός προπονητής θέλησε να δώσει το… σύνθημα για τη συνέχεια: «Θέλω να πω σε αυτό το σημείο, πως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, παρά το παιχνίδι της Τρίτης (6/12) με την Άρσεναλ. Βλέπουμε πως είναι δύσκολο να κερδίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και χρειαζόμαστε τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης