Έναν απολογισμό των πεπραγμένων του Ολυμπιακού στις δύο πρώτες αγωνιστικές των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο τηλεοπτικό μαγκαζίνο της UEFA (Uefa magazine show).

Ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η ομάδα του δεν έπρεπε να χάσει από τη Μαρσέιγ, ενώ για το ματς με την Αρσεναλ τόνισε ότι οι παίκτες του παρατάχθηκαν στο «Εμιρέιτς», με στόχο να μην παίξουν, όπως συνηθίζουν οι ελληνικές ομάδες κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μας στεναχώρησε πολύ που ξεκινήσαμε με ήττα στην πρεμιέρα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Μαρσέιγ. Η έλλειψη παιχνιδιών έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την ομάδα μου. Η Μαρσέιγ μπορεί να είχε προβλήματα στο γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά εκείνο το βράδυ ήταν πολύ καλή», είπε ο Ισπανός προπονητής και συνέχισε: «Με την ‘Αρσεναλ δεν θέλαμε να κλειστούμε και να παίξουμε με αντεπιθέσεις, όπως παίζουν συνήθως οι ελληνικές ομάδες με τέτοιους αντιπάλους και νομίζω ότι κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση».

Για τη συνέχεια της διοργάνωσης ο Βαλβέρδε εκτιμάει ότι «…από δω και πέρα, όλα τα ματς είναι κρίσιμα για μας, και ειδικά τα εντός έδρας. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος με μεγάλες απαιτήσεις. Πρέπει πάντα να κερδίζει. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Αυτό όμως από την άλλη πλευρά, μας ικανοποιεί που μπορούμε να νικάμε και να δίνουμε χαρές στον κόσμο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης