Τον προβληματισμό του για τις καιρικές συνθήκες που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της Μόσχας με την Ρουμπίν Καζάν εξέφρασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, κατά την αναχώρηση της αποστολής των ερυθρόλευκων για την Ρωσία.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως η θερμοκρασία το πρωί στην Ρωσία ήταν στους -25 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο επισήμανε ότι οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να προσαρμοστεί στις συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κοίταξα το πρωί τι θερμοκρασίες υπάρχουν στη Ρωσία και είδα πως εκείνη την ώρα είχε -25 βαθμούς! Είναι πρωτόγνωρες συνθήκες για μας, αλλά πρέπει να πάμε και να προσαρμοστούμε στο κρύο», τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενώ αναφορικά με τους Μανιάτη, Μιραλάς είπε: «Είναι καλά, αλλά θα δούμε τις επόμενες μέρες πώς θα είναι και θα αποφασίσουμε».

Εν συνεχεία, αναφερόμενος για το αν η ισοπαλία θα είναι θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει. Η Ρουμπίν στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ έπαιζε με δέκα παίκτες από νωρίς. Η Ρουμπίν είναι μια συμπαγής ομάδα και γρήγορη. Σίγουρα μας ανησυχεί το γεγονός ότι δεν είναι κουρασμένη, αφού δεν έχει επίσημα ματς στα πόδια της, ενώ έχουμε εμείς. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης