Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έκανε καλή εμφάνιση στη νίκη του με 3-1 σκορ επί του Λεβαδειακού, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε στις δηλώσεις του, μετά το ματς με τους Βοιωτούς, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του επέστρεψε στις επιτυχίες.

«Σήμερα το ματς ήταν αρκετά δύσκολο. Εμείς είχαμε την τύχη να βάλουμε δύο γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους σε ένα σημείο όπου δεν παίζαμε τόσο καλά και δεν κάναμε τόσες ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος πετύχαμε το 2-1 να το κάνουμε γρήγορα 3-1, κάτι που μας βοήθησε να πάμε με πιο μεγάλη ηρεμία στη συνέχεια του αγώνα. Υποφέραμε από τις γρήγορες αντεπιθέσεις των παικτών του Λεβαδειακού, αφού έχει γρήγορους παίκτες. Για εμάς αυτό ήταν πρόβλημα. Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό ότι επανήλθαμε στις νίκες μετά την ισοπαλία με τη Δόξα, γι’ αυτό ίσως και να είδατε ένταση και αγωνία μέχρι να μπει το πρώτο γκολ. Ήταν από την πολύ μεγάλη ανάγκη που ένιωθαν οι παίκτες μας για τη νίκη. Το να κερδίζεις ένα τέτοιο ματς είναι δύσκολο. Είμαστε ευχαριστημένοι που νικήσαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν του ζητήθηκε να κρίνει την παρουσία του Ντιόγκο στην επανεμφάνισή του με την ερυθρόλευκη φανέλα, δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για αυτόν. Στην πρώτη του αποστολή ήταν και βασικός. Στάθηκε καλά. Σίγουρα θα πρέπει να εγκλιματιστεί περισσότερο. Θα πρέπει να βρει τη θέση του και να μας βοηθήσει πιο πολύ στη συνέχεια».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης