Με ήττα 87-66 συνοδεύτηκε η επάνοδος του Πανιωνίου στα… σαλόνια της Ευρωλίγκα. Οι “κυανέρυθροι” δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στις ορέξεις της Ρεάλ Μαδρίτης στο “Παλάθιο Βισταλέγκρε” και μοιραία άρχισαν με ήττα τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Νίκολιτς και Γεωργαλής, οι οποίοι πέτυχαν από 12 πόντους διασώθηκαν από πλευράς Πανιωνίου, ενώ στην αντίπερα όχθη κορυφαίος για τη “Βασίλισσα” ήταν ο Κουίντον Χόσλεϊ με 17 πόντους. Καλή παρουσία είχε και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος σημείωσε 6 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ σε 17 λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρώτη περίοδο ο Πανιώνιος κόντραρε τους Ισπανούς και έκλεισε το δεκάλεπτο με το σκορ στο 26-21. Η ομάδα του Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς δεν παρέδωσε τα όπλα ούτε στη δεύτερη περίοδο και πήγε στο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 44-37.

Το τρίτο δεκάλεπτο η ψαλίδα του σκορ άνοιξε και η Ρεάλ πήρε προβάδισμα 15 πόντων, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το τέταρτο μέρος του αγώνα. Έτσι το τελικό σκορ έκλεισε υπέρ της Ρεάλ με 87-66.

Τα δεκάλεπτα: 26-21, 44-37, 67-52, 87-66

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοάν Πλάθα): Σάντσες 4, Χόσλεϊ 17, Πέρεθ 2, Ρέγιες 16, Παπαδόπουλος 6, Μουμπρου, Ερβέλ 7 (1), Μάσεϊ 10, Μπούλοκ 9 (1), Λουλ 8 (2), Λόπεθ 8 (2), Χάμιλτον.

Πανιώνιος (Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς): Ξανθόπουλος 4, Τσβέτκοβιτς 5, Γεωργαλής 12 (2), Καλαμπόκης 5 (1), Μάιλς 8, Ραίτσεβιτς 2, Κένταλ 10, Γιαννούλης 4, Κανονίδης, Νίκολιτς 12 (2), Μπάξτερ 4.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς: “Μας σκότωσε, το ότι μας έλειπε ένας σημαντικός παίκτης από το ροτέισιον της ομάδας, ο Ιβάν Ζορόσκι. Μας έλειψε, όχι μόνο στο συγκεκριμένο ματς, αλλά και στις προπονήσεις της εβδομάδας. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να αντέξουμε στην ποιότητα του μπάσκετ της Ρεάλ. Πιστεύω ότι, στη συνέχεια της διοργάνωσης, θα παρουσιαστούμε καλύτεροι, αρχής γενομένης από το ματς με την ΤΣΣΚΑ. Μέχρι τότε, έχουμε, όμως, μία εβδομάδα, προς το παρόν, το ενδιαφέρον μας στρέφεται στον αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος με την ΑΕΚ την Κυριακή και αυτό το ματς σκεφτόμαστε ήδη”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης