Βασιλειάδης: «Δεν μπορείς να ρισκάρεις πάλι, πρέπει να συνεχίσει ο Σκίμπε»

Βασιλειάδης: «Δεν μπορείς να ρισκάρεις πάλι, πρέπει να συνεχίσει ο Σκίμπε»
Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης εξέφρασε την άποψη ότι δεν πρέπει να αλλάξει τεχνικό η Εθνική και ότι πρέπει να δώσει τη μάχη για την πρόκριση στο Euro με τον Σκίμπε στον πάγκο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Live Sport»:

«Παρέλαβε έναν ποδοσφαιρικό περίγελο της Ευρώπης, όπως δυστυχώς είχε γίνει τη διετία μετά το Μουντιάλ, και τον έκανε ξανά ομάδα. Ομάδα η οποία έφθασε στα μπαράζ και διεκδίκησε μέχρι το τέλος την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, άσχετα αν τελικά δεν τα κατάφερε. Αυτό δεν γίνεται να μην το πιστωθεί ο Σκίμπε. Μετά τα καλά του και τα άσχημά του λοιπόν νομίζω -κι εκφράζω προσωπική άποψη με βάση τον τρόπο που εγώ βλέπω ποδόσφαιρο- πως αυτήν τη στιγμή δεν τίθεται θέμα. Θεωρώ ότι ο Μίχαελ Σκίμπε πρέπει να συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Άλλωστε, την απάντηση στο όποιο ερώτημα την έδωσαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές στον Γερμανό».

«Δεν μπορείς να ρισκάρεις τώρα πάλι, αλλάζοντας προπονητή, ούτε να μην ακούσεις τη φωνή των ποδοσφαιριστών. Όταν μιλούν παίκτες με την εμπειρία, την προσωπικότητα και την προσφορά του Τοροσίδη και του Παπασταθόπουλου, δεν γίνεται να μην τους ακούς» πρόσθεσε.

Όσο για τον Μανωλά είπε: «Τον έβλεπα και τον απολάμβανα. Μου θύμιζε -με όση υπερβολή, το ξέρω, έχει η παρομοίωση- την αρχοντιά του Μπεκενμπάουερ στο παιχνίδι του. Είμαι σίγουρος ότι με τον Κώστα Μανωλά η Εθνική θα ήταν άλλη ομάδα στο Ζάγκρεμπ, όμως δυστυχώς δεν θα το μάθουμε ποτέ...».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017, 09:21