Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν αναμφίβολα του πρόσωπο του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ηλυσιακό.

Ο Έλληνας φόργουορντ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση πάτησε σε παρκέ μετά από 14 μήνες απουσίας και με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς εμφανίστηκε ανακουφισμένος από την επάνοδό του στην ενεργό δράση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να το κερδίσουμε για να είμαστε σίγουρα πρώτοι και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Κακό ξεκίνημα, το βελτιώσαμε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο.

Εκεί φάνηκε η διαφορά ποιότητας και του πάγκου που έχουν οι δύο ομάδες και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα ματς και στα πλέι οφ. Θέλουμε το πρωτάθλημα». είπε αρχικά ο άσος του Ολυμπιακου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επάνοδό του στο παρκέ:

«Πολύ όμορφο και περίεργο το συναίσθημα να μπαίνω και πάλι στο παρκέ. Ούτε στον εχθρό μου όλο αυτό που πέρασα. Σαν να ξεκίνησα σήμερα να παίζω μπάσκετ πρώτη φορά στη ζωή μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τι πέρασα το γνωρίζουμε εγώ και η οικογένειά μου μόνο. Πολύ δύσκολο όλο αυτό που πέρασα. Χαίρομαι που είμαι εδώ και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου και εγώ όσο μπορώ να πετύχει τους στόχους της».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης