Την απόλυτη ικανοποίησή του για τη νίκη – πρόκριση της Άρσεναλ με 5-0 επί της Πόρτο στο «Έμιρεϊτς» εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ, μετά το τέλος του αγώνα. Ο Αλσατός τεχνικός τόνισε πως, αν μπορούσε να επιλέξει, θα ήθελε για αντίπαλο στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή την Τσέλσι.

«Κάναμε αυτό που έπρεπε. Κερδίσαμε, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, και ήμασταν επιθετικοί ως το τέλος. Με εξαίρεση την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα μου. Χαιρόμαστε που είμαστε στα προημιτελικά, κάτι που έχουμε πετύχει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν είναι εύκολο σε καμία περίπτωση. Στην αρχή της σεζόν, κανείς δεν περίμενε η ομάδα μας να βρίσκεται εδώ που είναι τώρα», δήλωσε για το παιχνίδι ο Βενγκέρ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνέχεια της διοργάνωσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πλέον έχουν απομείνει μόνο πολύ δυνατές ομάδες στη διοργάνωση. Αν είχα επιλογή, δεν θα ήθελα να παίξουμε με αγγλική ομάδα, αλλά δεν την έχω και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για οποιονδήποτε αντίπαλο. Ας είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή η Τσέλσι, μπορούμε να δείξουμε την αξία μας και είμαι βέβαιος πως δεν γίνεται να κάνουμε χειρότερες εμφανίσεις από όσο στους αγώνες πρωταθλήματος απέναντί τους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης