Η σπουδαία νίκη της Άρσεναλ επί της διεκδικήτριας του τίτλου, Μάντσεστερ Σίτι (1-0), έκανε τον τεχνικό της ομάδας του Λονδίνου Αρσέν Βενγκέρ να παραδεχθεί πως η απόκτηση των δικών του παικτών από τη Σίτι, Σαμίρ Νασρί και Γκαέλ Κλισί, βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του Μάντσεστερ.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Βενγκέρ, ερωτηθείς αν αυτή η νίκη ήταν μια μορφή εκδίκησης της Άρσεναλ προς τη Σίτι για τους παίκτες που της έχει πάρει τα τελευταία χρόνια, απάντησε: «Μπορείς να το δεις και από τις δύο όψεις. Ίσων να θέλουν τώρα και μερικούς ακόμα παίκτες μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τη μάχη της Άρσεναλ για την κατάληψη της 3ης θέσης, που εξασφαλίζει απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του νέου Τσάμπιονς Λιγκ, δήλωσε: «Νομίζω ότι από τους τελευταίους 27 πόντους που διεκδικήσαμε πήραμε τους 24, τους οποίους αξίζαμε. Έχουμε βελτιωθεί ως ομάδα, αυτό είναι σίγουρο 100%».

Ο Βενγκέρ κατέληξε: «Το ματς με τη Σίτι ήταν έντονο, καθώς κυνηγούσαν το πρωτάθλημα, ενώ εμείς θέλαμε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα θα αντιμετωπίσουμε τη Γουλβς που παλεύει για την παραμονή και μάχεται για την επιβίωσή της».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης