Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έκρυψε την ευγνωμοσύνη που τρέφει για τη Μονακό, όμως ξεκαθάρισε ότι μετά από 18 χρόνια στον πάγκο της Άρσεναλ, δεν σκέφτεται τίποτε άλλο πέρα από την πρόκριση στην οκτάδα.

«Είμαι προπονητής της Άρσεναλ για 18 χρόνια και είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην πρόκριση στα προημιτελικά. Η Μονακό είναι μία ομάδα που πήρε 11 βαθμούς στη φάση των ομίλων, πέτυχε τέσσερα γκολ και δέχθηκε μόλις ένα, πράγμα που σημαίνει πως αμύνθηκε πάρα πολύ καλά. Σίγουρα, αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και πάλι, αφού είναι μία ομάδα πολύ καλή στην αντεπίθεση, με ταχύτητα στο transition», δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το παρελθόν που τον συνδέει με τη γαλλική ομάδα, απάντησε: «Η Μονακό ήταν η αρχή της καριέρας μου και δεν γνώριζα ούτε πόσο καιρό θα συνεχίσω να προπονώ, ούτε που θα καταλήξω. Ήταν η πρώτη μου ευκαιρία σε μία μεγάλη ομάδα. Ήμουν πολύ νέος και είμαι πάντα ευγνώμων γι’ αυτήν την ευκαιρία».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Βρισκόμαστε στο Champions League για 17 διαδοχικά χρόνια, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι όταν μιλάμε γι’ αυτήν τη διοργάνωση. Κάθε φορά που βρεθήκαμε εδώ, το κάναμε με τη σκληρή μας προσπάθεια και με νίκες. Σχεδόν πάντα τη διαφορά την κάνει ένα γκολ. Αποκλείεσαι για ένα γκολ και συνεχίζεις για ένα γκολ. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά για να τα καταφέρεις».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης