Την άποψή του ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, εν όψει του αυριανού αγώνα της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό, για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αλσατός τεχνικός, παράλληλα, τόνισε ότι σέβεται τους «ερυθρόλευκους», ενώ -μεταξύ άλλων- στάθηκε και στους τραυματισμούς των Γουόλκοτ, Ζερβίνιο και Σκιλασί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στη ζωή είναι δύσκολα. Δεν μπορείς να νικήσεις κανένα εύκολο αντίπαλο. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό. Τον είδαμε στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ και ήταν πολύ καλός. Παίζουμε 14 χρόνια στο Champions League και, αν δεν έχουμε μάθει πως δεν μπορείς να νικήσεις κανένα αντίπαλο εύκολα, τότε δεν έχουμε μάθει τίποτα από τη διοργάνωση» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Βενγκέρ.

Εν συνεχεία, ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» μίλησε για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας του στη διοργάνωση: «Η Άρσεναλ θέλει τις νίκες στην έδρα της, για να πάρει την πρόκριση. Έτσι δεν έχουμε κανένα άλλο στόχο πέραν της νίκης».

Τέλος, ο έμπειρος κόουτς, ο οποίος εμφανίστηκε ευδιάθετος, αναφέρθηκε στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που απασχολεί την Πρέμιερ Λιγκ: «Το αγγλικό πρωτάθλημα δεν θα είχε γίνει τόσο μεγάλο, αν δεν είχε τα τηλεοπτικά. Κάποτε εμείς στη Γαλλία είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Είχαμε τον Γκλεν Χοντλ και τον Μαρκ Χέιτλι. Τώρα το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο. Εγώ θέλω να παραμείνει το καλύτερο πρωτάθλημα και, αν χρειαστεί να παίζουμε και πρωί για να το βλέπει και η Ασία, εγώ θα το κάνω. Χρειάζονται θυσίες και είμαι έτοιμος να τις κάνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης