Ανταγωνιστικό θέλει να δει τον Αστέρα και στα playoffs ο Στάικος Βεργέτης που ζήτησε τη στήριξη του κόσμου. «Κλείσαμε την κανονική περίοδο με έναν θετικό τρόπο, δώσανε χρόνο σε πολλά παιδιά και αυτό είχε ως συνέπεια να μην έχουμε ομοιογένεια. Η υπεροχή μας μεταφράστηκε σε δύο γκολ, αλλά είχαμε τις ευκαιρίες και για άλλα. Η ομάδα δεν είχε ομογένεια, αλλά έδειξε στοιχεία που θέλουμε να έχει ο Αστέρας» δήλωσε αρχικά ο προπονητής των Αρκάδων, προσθέτοντας: «Από εδώ και πέρα θα κάνουμε μια ανασύνταξη, μια οργάνωση, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τους αγώνες που έρχονται. Ζητάμε από τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για τα στοιχεία που παρουσίασε η ομάδα του, εξήγησε: «Μια ομάδα που δεν έχει παίξει μαζί, κλήθηκε να παίξει σήμερα και τα στοιχεία που έβγαλαν τα παιδιά ήταν εξαιρετικά. Αυτό είναι θετικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για τα ρεκόρ και τον Μπαράλες, σημείωσε: «Το ζητούμενο για εμάς ήταν να κρατήσουμε τον έναν βαθμό για τα playoffs. Καλά είναι τα στατιστικά και τα παιδιά χάρηκαν με τον Χερόνιμο, αλλά πάνω απ’ όλα μετράμε την ουσία του πράγματος. Την τελευταία φορά που είχαμε λιγότερους αγώνες, αναλογικά η ομάδα είχε καλύτερη συγκομιδή βαθμών».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Θέλουμε να αποφύγουμε το να παίξουμε Ιούνιο, γιατί είναι δύσκολο για την ομάδα να ξεκινήσει και πάλι τόσο νωρίς την προετοιμασία. Αλλαγμένοι δεν θα είμαστε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε τα στοιχεία μας στη φάση της άμυνας αλλά και τις επίθεσης και να δούμε τι θα καταφέρουμε».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης