Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League γεύτηκε η Βέροια, η οποία επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 65’ ο Ολαϊτάν.

Η Βέροια ήταν η ομάδα που έλεγχε τον αγώνα και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει. Στο 6’ ο Ιωάννου σούταρε άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Ολαϊτάν στο 22’ και το απευθείας φάουλ στο 26’. Πάντως, η ομάδα που έφτασε πιο κοντά στο γκολ ήταν ο ΠΑΣ . Στο 17’ ο Ντε Βινσέντι «έβγαλε» τετ-α-τετ τον Γεωργίου, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Καντμοίρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 47’ ο Καφές με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα στο κάθετο δοκάρι, ενώ το 1-0 σημειώθηκε στο 65’. Μετά τη σέντρα του Γεωργέα, ο Ολαϊτάν με σουτ κατάφερε να σκοράρει.

Στο 51ο λεπτό ο Μπάρμπας έπεσε άτσαλα στο έδαφος και του «γύρισε» η γλώσσα. Το ιατρικό επιτελείο της Βέροιας «έπεσε» αμέσως πάνω στον άτυχο ποδοσφαιριστή, που αποχώρησε μετά από λίγα λεπτά με φορείο, έχοντας πάντως τις αισθήσεις του. Στη θέση του πέρασε ο νεοαποκτηθείς Ορέστες, που έκανε το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (Nova 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 65′ Ολαϊτάν

Κίτρινες κάρτες: Μπαργκάν, Ολαϊτάν – Λίλα, Γεωργίου, Βίλα, Τσουκαλάς

Κόκκινες κάρτες:


Βέροια:
Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Καλί, Μπάρμπας (56′ Ορέστες), Γεωργέας, Καλογέρης, Πέρεζ (78′ Κόστλι), Καφές (74′ Βεργώνης), Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Ιωάννου.

ΠΑΣ Γιάννινα:
Ταμπάσης, Λίλα, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Πάντος, Τσουκαλάς, Πατσατζόγλου (77′ Ντάσιος), Γεωργίου, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς (82′ Τζανής).

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Νίκος Καρύδας (Προπονητής Βέροιας): «Είμαστε ευτυχισμένοι για τη νίκη. Ήταν πολύ σημαντικό αποτέλεσμα και συνεχίζουμε έτσι. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Τώρα αυτό που σκέφτομαι είναι η υγεία του Μπάρμπα. Σε αυτές τις περιπτώσεις σκέφτεσαι αυτό που προέχει. Η υγεία και ο ανθρώπινος παράγοντας».

Γιάννης Χριστόπουλος (προπονητής ΠΑΣ Γιάννινα):
«Δεν θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Ήμασταν καλύτεροι από τη Βέροια και μόνο στις αρχές των δύο ημιχρόνων ήμασταν κατώτεροι. Κάναμε φάσεις τις οποίες δυστυχώς δεν εκμεταλλευτήκαμε. Ήρθαμε να πάρουμε τη νίκη, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης