Με «σφιχτή» πολιτική τα 15 εκατ. ευρώ επαρκούν για δύο με τρεις αγωνιστικές περιόδους για τον Παναθηναϊκό και αυτή η πρόταση αναμένεται να τεθεί στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο των «πράσινων».

«Για τελευταία φορά να βάλουμε τον Παναθηναϊκό πάνω απ’ όλα και το χέρι στην τσέπη. Τέλος στους εγωισμούς. Αλλά να μη χρειάζεται και κάθε χρόνο να μπαίνουν πολλά χρήματα. Με 15 εκατ. ευρώ η ομάδα θα “βγει” για τουλάχιστον 2-3 χρόνια και να δεσμευθούμε ότι δεν μπαίνουν άλλα χρήματα μέχρι τότε. Αν παίζουμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ σε μία από αυτές τις περιόδους, όλα θα είναι καλύτερα. Δεν το συζητάμε, αν θα παίζουμε στη διοργάνωση κάθε χρόνο, είμαστε σούπερ» είπαν στη «SportDay» δύο μέτοχοι του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης Γόντικας είχε ήδη πλάνα τα οποία έχουν σχηματιστεί με βάση την αύξηση 10 εκατ. ευρώ και την αύξηση 15 εκατ. ευρώ. Πάντως, υπάρχει και τρίτο πλάνο, το οποίο προβλέπει πολλές περικοπές και πωλήσεις παικτών, σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθούν τα χρήματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φερέιρα αναμένεται στο ματς με τον Πανσερραϊκό να τοποθετήσει τον Κοτσόλη στην ενδεκάδα, ενώ, εκτός από τον Τζόρβα, στον πάγκο αναμένεται να μείνουν και οι Βύντρα, Καραγκούνης, όπως και ο τιμωρημένος Σισέ. Έτσι, ο Πετρόπουλος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης με τους Λέτο και Χριστοδουλόπουλο στα πλάγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης