Στον ισχυρισμό ότι παρερμηνευτήκαν οι δηλώσεις του περί διαιτητικής εύνοιας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε ο Πατρίκ Βιεϊρά.

Ο πρώην μέσος της Σίτι, ξεκαθάρισε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των «πολιτών» πως τα λεγόμενα του δεν αποδόθηκαν όπως έπρεπε από τον δημοσιογράφο του BBC, Νταν Ρόουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ θυμωμένος με τον Νταν Ρόουν. Νοιώθω ότι έχουν διαστρεβλωθεί τα λεγόμενά μου. Το ξεκαθάρισα από την αρχή στις δηλώσεις μου ότι δεν θέλω να μπω στην διαδικασία κριτικής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως επίσης ανέφερα ότι δεν είδα το παιχνίδι τους απέναντι στην Φούλαμ και έτσι δεν μπορώ να εκφράσω άποψη για το ερώτημα που μου τέθηκε.

Αυτό το σημείο της συνέντευξης παρερμηνεύτηκε. Στη συνέχεια όταν κάλεσα τον δημοσιογράφο στο τηλέφωνο με σκοπό να αποσύρει το άρθρο δεν πήρα απάντηση ποτέ. Κάτι τέτοιο το εκλαμβάνω ως μια πλήρης απαξίωση προς το πρόσωπό μου και την Μάντσεστερ Σίτι» αναφέρει η δήλωση του Βιεϊρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πολίτες» θα απαγορεύσουν στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο του BBC τη συμμετοχή του σε οποιαδήποτε δραστηριότητα της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης