Αποφυλακίστηκε ο χοντροπακετάτος κύριος Βίκτωρ Ρέστης. Και εσένα τι σ’ ενδιαφέρει; Η ερώτηση είναι απλούστατη, διόλου αφελής.

Μ’ ενδιαφέρει διότι είμαι πολίτης, φορολογούμενος και θέλω να ξέρω ποιοι είναι απατεώνες, κομπιναδόροι και κυκλοφορούν με ασυλία από τη Δικαιοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οπότε, οι εφημερίδες επιβάλλεται να φτιάξουν μια ειδική στήλη, ποιοι φυλακίζονται και ποιοι αποφυλακίζονται. Σήμερα μπαίνει στον Κορυδαλλό ο κύριος Λάκης Γαβαλάς, αύριο τον αποφυλακίζουν και περιμένουμε στο ακουστικό πότε θα τον ξαναμαζέψουνε.

Όπως υπάρχει στις εφημερίδες ειδικός χώρος για τα φαρμακεία, τα βενζινάδικα, τα νοσοκομεία. Να διαβάζουμε κάθε μέρα το Δελτίο Φυλακής. Ο Μάκης Ψωμιάδης παραμένει μέσα, ο κύριος Πέτρος Κωστόπουλος συνελήφθη, αλλά πήρε μια διορία να απολογηθεί.

Ο κύριος Μιχαλολιάκος έκανε αίτηση αποφυλάκισης, ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος επιμένει για την αθωότητά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δελτίο Φυλακής. Πώς τα περνάνε στην μπουζού ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Να πέσουν σε δεύτερη μοίρα τα ρεπορτάζ για το παιδί του κύριου Φώτη Σεργουλόπουλου, για το πόσο καλή μαμά είναι η κόρη της κυρίας Άννας Βίσση και αν πήγε για ψώνια με τα παιδιά της ή όχι η κυρία Ελένη Μενεγάκη.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ τον Βίκτωρα Ρέστη τα μίντια κάνουν παιχνίδι, λειτούργημα το λένε, γράφει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης