Το καλοκαίρι του 2011 ο Αντρέ Βίλας Μπόας έφτασε ως… Μεσσίας στο «Στάμφορντ Μπριζ», ωστόσο λίγους μήνες αργότερα απολύθηκε από την Τσέλσι, βλέποντας μάλιστα τους «μπλε» με τον Ντι Ματέο στον πάγκο τους να φτάνουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ωστόσο πήρε μία δεύτερη ευκαιρία στην Πρεμιερ Λιγκ από την Τότεναμ, οι ιθύνοντες της οποίας του παρέδωσαν τα… κλειδιά των αποδυτηρίων των «σπερς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός τεχνικός θα βρει το Σάββατο για πρώτη φορά απέναντί του την πρώην ομάδα του, στο λονδρέζικο ντέρμπι, που θα διεξαχθεί στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», ωστόσο όπως επισήμανε δεν έχει τίποτα να αποδείξει τίποτα στην Τσέλσι.

«Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει κανένα προσωπικό νόημα για εμένα. Δεν ψάχνω εκδίκηση από την Τσέλσι. Και οι δύο ομάδες στοχεύουν ψηλά. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση με τέσσερις συνεχόμενες νίκες, αλλά ο αντίπαλός μας έχει το ίδιο μομέντουμ. Η Τότεναμ θέλει να φτάσει στο Champions League και τον τελικό του FA Cup», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης