Κατηγορηματικά διέψευσε τη φημολογία που τον ήθελε να έχει έρθει σε επαφές με ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος παράλληλα εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος στον ΠΑΟΚ.

Aποσπάσματα από όσα είπε ο Iσπανός μέσος στην εφημερίδα «Metrosport»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχει επικοινωνήσει κανένας από τον Ολυμπιακό με μένα ή με κάποιον από τον περίγυρο μου, είμαι ξεκάθαρος σε αυτό. Πάντα είμαι ξεκάθαρος. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχω άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευχαριστημένος. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον ΠΑΟΚ. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη δουλειά μου στην ομάδα, από τις σχέσεις μου με τους συμπαίκτες μου.

Σε καμία άλλη ομάδα δεν έχω δει τόσο καλά αποδυτήρια. Αυτά τα τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, ένα στον Άρη και δύο στον ΠΑΟΚ είναι τα καλύτερα που έχω στην καριέρα μου. Μόνο ευγνώμων είμαι προς τον ΠΑΟΚ, δεν έχω να πω τίποτα κακό. Φυσικά κάποια λάθη μπορεί να γίνονται, αλλά είναι μέσα στο παιχνίδι και αυτά», δήλωσε ο Ισπανός.

«Οι φήμες πάντα έβγαιναν και για Ολυμπιακό και για Παναθηναϊκό. Βεβαίως, δεν ξέρω το μέλλον. Δεν ξέρω τι θέλει ο ΠΑΟΚ. Και πρόπερσι με ήθελε ο Βαλβέρδε, δε σημαίνει κάτι αυτό. Με ενδιαφέρει πρώτιστα να αποθεραπευτεί πλήρως το γόνατο μου. Το μυαλό μου είναι στα πλέι οφ, δε σκέφτομαι φήμες και συμβόλαια. Δεν πήγα στην Τενερίφη για διακοπές με την οικογένειά μου, αλλά έμεινα εδώ στη Θεσσαλονίκη και κάνω προσωπική εκγύμναση για βελτίωση της φόρμας μου», τόνισε ο Βιτόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης