Η Ίντερ έχει αρχίσει… σαφάρι για την ανεύρεση νέων εξελίξιμων ποδοσφαιριστών, και σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.fcinternews.it έχει βάλει στο στόχαστρό της δύο Ελληνόπουλα.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι «νερατζούρι» φέρεται να εξετάζουν τις περιπτώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, που αγωνίζεται στο Καμπιονάτο με τη φανέλα της Τζένοα, και του Σωτήρη Νίνη του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο Ιταλός εκπρόσωπος των δύο Ελλήνων ποδοσφαιριστών έκανε δηλώσεις στην εν λόγω ιστοσελίδα, καθιστώντας σαφές, όσον αφορά τον διεθνή αμυντικό, ότι «η Τζένοα δεν τον παραχωρεί με ποσό μικρότερο των 10 εκατ. ευρώ».

Οι δηλώσεις του Φραντσέσκο Μουζάρα:

-Ποιο είναι το συμβόλαιο του Παπασταθόπουλου;
«Ο Παπασταθόπουλος έχει συμβόλαιο με την Τζένοα για άλλα 2,5 χρόνια, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2012».

-Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Παπασταθόπουλο, το επιβεβαιώνετε;
«Ο Παπασταθόπουλος βελτιώνεται συνεχώς και προσαρμόστηκε στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Έχει μεγάλες δυνατότητες και είναι ένας επαγγελματίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Η Τζένοα ήταν ικανή που έφτασε πρώτη στον παίκτη.
«Ακριβώς. Αλλά τα συγχαρητήρια στην Τζένοα δεν σταματούν εκεί. Ο παίκτης μπήκε σταδιακά στο περιβάλλον της Τζένοα και δεν υπήρξε κανένας κίνδυνος για να τον κάψουν».

-Και τώρα ο παίκτης έχει κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών.
«Επαναλαμβάνω, παίζει καλά, βελτιώνεται και είναι φυσιολογικό να ενδιαφέρει αρκετούς η πρόοδός του».

Φάσεις από το παιχνίδι της Ίντερ με τη Τζένοα, όπου αγωνίστηκε ο Παπασταθόπουλος:

/bestof/%212010/100210/Genoa%20-%20Inter%200-5%20Highlights%20Ampia%20Sintesi%20Sky%20Sport%2017-10-09%20Serie%20A%208%EF%BF%BDGiornata%20HQ.flv

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης