Αναβλήθηκε για αύριο ο τέταρτος τελικός της Α1 βόλεϊ των ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 20:00 στο «Μελίνα Μερκούρη» και ενδεχομένως να αναδείκνυε τον φετινό πρωταθλητή, δεδομένου ότι η ομάδα του Πειραιά προηγείται με 2-1 στις νίκες.

Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων», μετά από επίθεσή τους στις αστυνομικές δυνάμεις, που έκαναν έλεγχο κατά την είσοδο, μπήκαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με αποτέλεσμα στις εξέδρες να υπάρχουν υπεράριθμοι οπαδοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αστυνομία τελικά δεν ανέλαβε, όπως αναμενόταν την ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης και έτσι ο τελικός αναβλήθηκε για αύριο την ίδια ώρα.

Εν τω μεταξύ σοβαρές υλικές ζημιές σημειώθηκαν στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Το φουαγιέ του γηπέδου έχει σχεδόν καταστραφεί από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι εισέβαλαν στο χώρο και τα έκαναν «γης μαδιάμ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πόρτες, παράθυρα, τραπέζια και οτιδήποτε άλλο έγινε κομμάτια, ενώ καταστράφηκε και ο ιματισμός των ομάδων του Ολυμπιακού.

Στο φύλλο αγώνα πάντως αναφέρεται ότι το παιχνίδι αναβλήθηκε επειδή πέρασε το μισάωρο που προβλέπεται και δεν υπήρχαν οι συνθήκες που ήταν απαραίτητες για την ομαλή διεξαγωγή του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης