Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς του αθλητικού δικαστή της ΕΟΠΕ/ΕΣΑΠ, Δημήτριου Λευκού, στη Λαμία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και ως εκ τούτου θα αγωνιστεί χωρίς την υποστήριξη των φίλων της στους αγώνες των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε και ο βασικός πασαδόρος των Λαμιωτών, Γιάννης Χαριτωνίδης, ενώ με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών χωρίς κόσμο για τις ΑΕΚ και ΕΑΠ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:

-Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο ΓΣ Λαμίας/ΤΑΠ δύο (2) αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ για τη συμπεριφορά του αθλητή του.

-Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο ΕΑ Πατρών/ΤΑΠ μία (1) αγωνιστική ημέρα κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του, στην αναμέτρηση ΕΑ Πατρών – ΓΣ Λαμίας της 24/3/2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο ΑΕΚ Αθηνών/ΤΑΠ μία (1) αγωνιστική ημέρα κεκλεισμένων των θυρών για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του.

-Επιβάλλει στον εγκαλούμενο παράγοντα Γιώργο Μανωλόπουλο του σωματείου ΓΣ Ηρακλής/ΤΑΠ απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα για τη συμπεριφορά του.

-Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο ΓΣ Ηρακλής/ΤΑΠ έγγραφη επίπληξη για την συμπεριφορά του παράγοντά του.

-Αθωώνει τον εγκαλούμενο παράγοντα Γεώργιο Καχρή του σωματείου ΑΕΚ Αθηνών/ΤΑΠ.

-Απορρίπτει την ένσταση του σωματείου Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός Σύλλογος και, καταπίπτει παράβολο υπέρ της Ομοσπονδίας.

-Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο ΓΣ Ηρακλής/ΤΑΠ χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων του στην αναμέτρηση ΓΣ Ηρακλής – Άρης της 24/3/2010.

-Επιβάλλει στον εγκαλούμενο πετοσφαιριστή Ιωάννη Χαριτωνίδη του σωματείου ΓΣ Λαμίας/ΤΑΠ ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ για τη συμπεριφορά του.

-Απαλλάσσει τον εγκαλούμενο προπονητή, Γιώργο Χριστόπουλο, του σωματείου ΕΑ Πατρών/ΤΑΠ για τη συμπεριφορά του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης