Η Άνα Μπάρνακ κατέκτησε τον τίτλο της πολυτιμότερης αθλήτριας (MVP) της 17ης αγωνιστικής, στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 γυναικών.

Η Σέρβα ακραία του Ηρακλή Θεσσαλονίκης ήταν από τις κορυφαίες του «Γηραιού» (κέρδισε 22 πόντους, με δύο κερδισμένους άσους, 17/23 επιθέσεις και τρία μπλοκ) στη νίκη με 3-1 επί του Ολυμπιακού και έτσι κέρδισε με το… σπαθί της το εν λόγω βραβείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενη και σίγουρα με τιμάει πολύ η ανάδειξή μου σε MVP της αγωνιστικής, αλλά το σημαντικότερο απ΄ όλα είναι ότι πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη, που θα μας δώσει ώθηση και δύναμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος» υπογράμμισε η αθλήτρια του “Γηραιού”, μιλώντας για την τιμητική διάκριση, ενώ συμπλήρωσε: «H επιτυχία αυτή μας ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία, τόσο για τη συνέχεια όσο και για το δύσκολο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, που θέλουμε να το κερδίσουμε, για να ανεβούμε και άλλο στη βαθμολογία».

Η Μπάρνακ απέφυγε ωστόσο να απαντήσει αν θα παίζει και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στον Ηρακλή: «Δεν ξέρω. Τώρα είμαι προσηλωμένη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μου και στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενη εδώ που βρίσκομαι. Ο Ηρακλής είναι ένας πολύ καλός σύλλογος και δεν έχω κανένα παράπονο. Πάνω απ΄ όλα, όμως, θέλω να πω για την πολύ καλή σχέση που έχω με τις συμπαίκτριές μου. Ειλικρινά, είμαστε μία οικογένεια. Είμαστε ενωμένες σαν μια γροθιά».

Φάσεις από παλιότερο παιχνίδι του Ηρακλή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης