Στα χέρια της Ρούξι Ντουμιτρέσκου του Παναθηναϊκού κατέληξε ο τίτλος της πολυτιμότερης αθλήτριας (MVP) της 18ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 εθνικής κατηγορίας των Γυναικών.

Ο διαγώνια των «πρασίνων» πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη χθεσινή νίκη (3-2 σετ) της ομάδας του επί του Ηρακλή, κερδίζοντας συγκεκριμένα 22 πόντους, με τρεις άσους, δύο μπλοκ και 17/37 επιθέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην αρχή της χρονιάς αντιμετώπισα κάποια προβλήματα υγείας, αλλά, όσο περνάει ο καιρός, νιώθω όλο και καλύτερα και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Ωστόσο, θέλω να πω ότι αυτός ο τίτλος δεν είναι προσωπικός, αλλά ομαδικός» δήλωσε η Ντουμιτρέσκου και συνέχισε:

«Αν και είμαστε δεύτερες, πιστεύω ότι εμείς είμαστε το φαβορί. Είμαστε πιο έμπειρη ομάδα και έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε τον τρόπο για να κερδίζουμε κρίσιμα παιχνίδια. Μας αρέσουν πολύ οι ανατροπές. Αυτή η ομάδα τα έχει κάνει όλα και, φέτος, ήρθε η στιγμή να πάρουμε το πρωτάθλημα και με μειονέκτημα έδρας. Εξάλλου, έχουμε κερδίσει αρκετές φορές μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού. Ο πρώτος γύρος δεν ήταν τόσο καλός για μας, ωστόσο παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιωνόμαστε και, όταν έρθει η στιγμή των πλέι οφ και του Κυπέλλου, θα δείξουμε τι αξίζουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης