Ο Πάβελ Ζαγκούμνι αναδείχθηκε ως MVP της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1 εθνικής κατηγορίας των ανδρών.

O Πολωνός διεθνής πασαδόρος του Παναθηναϊκού, μολονότι κέρδισε μόλις δύο πόντους (1/1 επίθεση, 1 μπλοκ) στη χθεσινή νίκη (3-1) των «πρασίνων» επί του Ολυμπιακού, μοίρασε εξαιρετικά το παιχνίδι της ομάδας του, παίρνοντας έτσι το εν λόγω βραβείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ζαγκούμνι με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας για την ανάδειξή του ως MVP της αγωνιστικής υποστήριξε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σε ένα τόσο σημαντικό ματς αναδείχθηκα MVP. Για την ακρίβεια είμαι διπλά χαρούμενος που αυτή η διάκριση για μένα ήρθε σε ένα τόσο σημαντικό ματς, σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Εν συνεχεία, ο Πολωνός διεθνής πασαδόρος, μιλώντας για το παιχνίδι και την ατμόσφαιρα του ντέρμπ τόνισε:

«Για μένα ήταν ένα κανονικό παιχνίδι και θεωρώ ότι, όσο περνάει ο καιρός, θα καταλαβαίνω ακόμη περισσότερο τη σημασία τέτοιων αγώνων. Προσωπικά μου αρέσει να παίζω μπροστά σε κόσμο και νομίζω ότι σε κανέναν αθλητή δεν αρέσει να παίζει σε άδειες κερκίδες. Από κει και πέρα το μόνο που μπορούσα να καταλάβω από τα συνθήματα ήταν τα ονόματα των συμπαικτών μου και του Παναθηναϊκού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας ο Ζαγκούμνι, αναφερόμενος στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και το ματς με την Γιαστρζέμπσκι, δήλωσε: «Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, αφού τίποτα δεν έχει κριθεί στο πρωτάθλημα. Την Τετάρτη έχουμε ένα δύσκολο ματς και το μυαλό μας είναι εκεί. Η Γιαστρζέμπσκι έχει βελτιωθεί αγωνιστικά και δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για εμάς, αν δεν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε ένα σετ, αλλά εμείς πάμε για τη νίκη, για να είμαστε 100% σίγουροι ότι έχουμε πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης