Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση, ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Καλαμαριά, επικρατώντας με 3-0 σετ του τοπικού Απόλλωνα, και πήρε το εισιτήριο για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «πράσινοι», με μοναδική εξαίρεση το δεύτερο σετ, όπου τα βρήκαν  «σκούρα», δεν αντιμετώπισαν κανέναν πρόβλημα και έτσι πήραν δίκαια τη νίκη-πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αντίπαλος του «τριφυλλιού» θα γίνει γνωστός, μελά από κλήρωση.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Στέλιος Καζάζης τόνισε: «Φάνηκε ότι θα ήταν ένα εύκολο ματς. Στο δεύτερο σετ ευτυχώς είτε λόγω τύχης είτε ικανότητας δεν μας κόστισε. δεν είμαστε καλά αγωνιστικά τις τελευταίες δέκα μέρες. Αυτό βέβαια είναι φυσιολογικό ως έναν βαθμό, έπειτα από ένα δίμηνο που επιβαρύνθηκε η ομάδα με συνεχόμενα ματς αλλά και με τις ιώσεις. Αυτό φάνηκε και στη Σύρο, φαίνεται και στις προπονήσεις αλλά και σήμερα. Σωματικά είναι θέμα χρόνου να ξαναβρούμε το ρυθμό μας. Από εκεί και πέρα στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή που είναι μια σοβαρή ομάδα και θέλει προσοχή”, υποστήριξε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων ανέφερε: “Πήγαμε να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο αν και στο τέλος ευτυχώς δεν χάσαμε τον έλεγχο. Είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Αυτό βέβαια πρέπει να σταματήσει. Είναι άσχημο να φτάνουμε σε υψηλό επίπεδο όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις και στον αγώνα να υποτιμάμε τον αντίπαλο. Είναι καλό ότι κερδίσαμε 3-0 και προχωράμε. Η κούραση υπάρχει αλλά αυτή είναι η δουλειά μας».

Τα σετ:
17-25, 24-26, 17-25

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Γ.Περσιανλής):
Ζομπό Λεμπέ 10, Κυριακίδης 1, Ντόβιν 9, Κοντογιάννης 1, Γουίλκοξ 2, Τέσιτς 7, Βλασακίδης (λίμπερο, 58%), Παπαϊακώβου 4, Νικηφορίδης 3, Αρχοντίδης 1, Παπαδημητρίου 1, Δημητριάδης 1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στ.Καζάζης):
Χριστοφιδέλης 6, Ζαγκούμνι 2, Αγκάμεζ 15, Σαμικά 12, Σμαραγδής 6, Πανταλέων 5, Παπαδημητρίου (λίμπερο, 60%), Ψάρρας, Χατζηαντωνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης