Διπλό μετεγγραφικό «χτύπημα» πραγματοποίησε σήμερα ο Ηρακλής, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των Κώστα Προύσαλη και Λάμπη Μπαμπαλιούτα.

Το ΤΑΠ Ηρακλής αναμένεται να παρουσιάσει κι επίσημα τα δύο νέα αποκτήματα του, μετά την επιστροφή του Προύσαλη από την Πεσκάρα, όπου συμμετέχει με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στους Μεσογειακούς Αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ηρακλή. Υπήρχαν επαφές και στο παρελθόν με τη διοίκηση του Ηρακλή, αλλά για διάφορους λόγους δεν έγινε η μεταγραφή. Έγινε όμως φέτος σε μία χρονιά που οι στόχοι είναι μεγάλοι», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του «γηραιού» ο Μπαμπαλιούτας, ενώ πρόσθεσε αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Πιστεύω ότι και φέτος θα έχουμε παρόμοιες επιτυχίες με εκείνες της πρώτης μου παρουσίας στον Ηρακλή. Ξέρουμε ότι ο κόσμος του Ηρακλή είναι πάντα κοντά. Πιστεύω ότι και φέτος ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθεια που θα κάνουμε και εμείς από τη σειρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για να τους το ανταποδώσουμε».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Προύσαλης τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίξω στον Ηρακλή. Εύχομαι όλοι στην ομάδα να έχουμε την υγεία μας, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ηθελα να έρθω στον Ηρακλή για τον κόσμο του. Θέλω να παίξω σε γεμάτο γήπεδο, γιατί με τη βοήθεια του κόσμου η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης