Ο παλιός διαιτητής, Σωτήρης Βοργιάς, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη της Δευτέρας», ισχυρίστηκε πως έχει ακούσει την τρίτη κασέτα και αναγνωρίζει την φωνή του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου να μιλά με παράγοντα του ποδοσφαίρου για το Μακάμπι-Ολυμπιακός και τον Γιώργο Δαλούκα.

«Άκουσα την κασέτα που μιλάει ο Πιλάβιος και του λένε αυτά που ακούσαμε και παίχτηκαν στις δύο κασέτες, ακούγεται και το όνομα Σοφοκλής. Ο συνομιλητής του λέει ότι θα πρέπει να τιμωρήσει τον Δαλούκα, να τον διαγράψει καθώς συνέβη αυτό που είπε και ο κύριος Κούγιας ότι άκουσε πως ‘’έφαγα το… γεννητικό οργάνο’’.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άκουσα το όνομα Σοφοκλή, άκουσα ΕΠΟ, αυτά που άκουσε ο Κούγιας τα ίδια άκουσα και εγώ. Από την συζήτηση που γινόταν κατάλαβα ότι ο Πιλάβιος γνώριζε τι έχει συμβεί με τον άλλον να αγανακτεί που δεν τιμώρησε άμεσα τον Δαλούκα».

Κούγιας: «Ήταν ενήμερος ο Πιλάβιος»

Στην εκπομπή παρενέβη ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σχετικά με την συνάντηση του με τον Σοφοκλή Πιλάβιου, είπε: «Δεν έκανα καταγγελία. Τον ενημέρωσα ότι άκουσα κασέτα με δύο παράγοντες. Με ενημέρωσε ότι γνωρίζει και αυτός την κασέτα και υπήρχε ταύτιση απόψεων. Ήταν η πρώτη κασέτα που για εσάς είναι η τρίτη. Έγινε πριν τα Χριστούγεννα. Περίμενα ότι κάτι θα γίνει.

Την άκουσα τον Δεκέμβριο του 2010. Μετά την παραίτηση μου από την εκπροσώπηση του Δαλούκα. Με ενημέρωσαν «έλα εδώ» για να μου αποδείξουν ότι κακώς άφησα τον Δαλούκα. Εγώ αυτή την κασέτα δεν μπορώ να σας πω τι ακούγεται. Δεν την έχω στα χέρια μου. Αν την είχα θα την… μπουμπουνούσα.  Όπως έκανα με τις άλλες κασέτες».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα ακούσει τις μαγνητοφωνημένες κασέτες ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης