Το πιο θερμό «καλωσόρισμα» επιφύλαξαν στο τεχνικό τιμ και στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, περίπου 15.000 οπαδοί της ομάδας στην σημερινή πρώτη της συγκέντρωση, εν όψει της νέας σεζόν.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν φτάσει από νωρίς στην Τούμπα αποθέωσαν τα νέα μέλη της ομάδας τους, χωρίς ωστόσο να ξεχάσουν και τις… παλιοσειρές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σύνθημα-μήνυμα, ενδεικτικό της αισιοδοξίας τους κόσμου, «Ζαγοράκη να το ξέρεις, το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις» δονούσε την ατμόσφαιρα, η οποία έγινε πιο θερμή, μετά τα καπνογόνα που άναψαν οι 15.000 οπαδοί της ομάδας.

Όπως αναμενόταν, τα νέα μέλη της «οικογένειας» του συλλόγου, Κουτσιανικούλης, Cirillo, Abubakari, Kresic, Παπάζογλου και Filomeno τα είχαν… χάσει, δείχνοντας να μην πιστεύουν τις εκδηλώσεις λατρείας των φίλων του «δικεφάλου» του Βορρά.

Απόντες από την σημερινή προπόνηση ήταν ο Contreras που έχει πάρει ειδική άδεια, αφού είχε υποχρεώσεις με την Εθνική της Χιλής, ο Vierinha καθώς ακόμη ο ΠΑΟΚ δεν έχει συμφωνήσει με την Πόρτο, αλλά και ο Savini. Το… μενού της σημερινής πρώτης της ομάδας του Santos περιελάμβανε και οικογενειακό διπλό, που ξεκίνησε στις 18:50.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης