Η ήττα από τον Παναθηναϊκό «ψαλίδισε» όλες τις προοπτικές του Άρη για συμμετοχή στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλείται να διατηρήσει την αγωνιστική της ισχύ στα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος που απομένουν.

Την Τρίτη με την έναρξη της προετοιμασίας των «κίτρινων» έξι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Πρόκειται για τους Παπαστερριανό, Καστίγιο, Ακόστα, Ντίκο, Σολτάνι και Γιαννιώτα. Ο τελευταίος υποφέρει από χτύπημα που δέχθηκε στο ΟΑΚΑ, αλλά την Τετάρτη θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατάσταση του Ακόστα θα εκτιμηθεί εκ νέου την Τετάρτη, όταν και θα υποβληθεί σε μαγνητική, ενώ οι Καστίγιο- Σολτάνι θα δοκιμάσουν να ανεβάσουν ρυθμούς έως το τέλος της εβδομάδας. Στα αξιοσημείωτα για τον τεχνικό του Άρη είναι ότι ο Κώστας Καπετάνος εξέτισε την Κυριακή την ποινή της μίας αγωνιστικής και είναι και πάλι στη διάθεση του Μανουέλ Μασάδο για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Καλίφα Σανκαρέ συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Παναθηναΐκό και ο Μανουέλ Μασάδο αποφάσισε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κέρκυρα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης