Μια παράδοση 49 ετών τίμησαν και φέτος οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής. Στο γήπεδο του Κορυδαλλού, ο Βραδυποριακός αντιμετώπισε τον Ταλαιπωριακό, ο οποίος επικράτησε 2-1. Τα γκολ σημείωσαν οι Βαΐτσης, Βαμβακούλας (αυτογκόλ) και Παπαχρόνης τα γκολ.

Βραδυποριακός: Κελεσίδης, Γκαϊτατζής, Βαμβακούλας, Μαργιόλης, Αγγελής, Καραβίτης, Ν. Σιδέρης, Περσίας, Σταυρόπουλος, Μητρόπουλος, Τσιαντάκης.

Ταλαιπωριακός:
Μακριωνίδης, Βιδάλης, Νικολακάκος, Ιωαννίδης, Χατζηαθανασίου, Σπετσαρίας, Τσεβρετζής, Μανρέκας, Καλούδης, Φουράκης, Κουράσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε μαζί μας και τους Χατζίδη, Τσιαντάκη Μητρόπουλο και πιστεύω πως θα κερδίσουμε πάλι εύκολα», τόνισε πριν από τον αγώνα ο Βαμβακούλας, για να συμπληρώσει μετά: «Όλοι λένε για βελτίωση. Εγώ δεν είδα τίποτα. Δυστυχώς, δεν αλλάζει κάτι και παραμένουμε στάσιμοι».

Όσο για το πρωτάθλημα της Super League είπε: «Δίκαια το παίρνει ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω πως ήταν σωστή η απομάκρυνση του Τεν Κάτε. Δεν ξέρω αν ήταν κακός προπονητής, αλλά έκανε συνέχεια αλλαγές και μπέρδευε την ομάδα», ενώ, όσον αφορά στο τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός για να επιστρέψει στις επιτυχίες, είπε: «Να κάνει καλές μεταγραφές και να πάρει έναν καλό προπονητή. Συμφωνώ με τη λύση Βαλβέρδε και από Ελλάδα καλύτερες περιπτώσεις είναι του Λεμονή και του Αναστόπουλου».

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας, ανέφερε: «Είναι σημαντικό που είμαστε εδώ για ακόμα μια φορά. Τόσο ο Βραδυποριακός όσο και ο Ταλαιπωριακός είναι μαζί τόσο στους αγώνες όσο και σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης