Σε εμπόλεμη ζώνη μετετράπη ο αγώνας ανάμεσα στη Βάσκο ντα Γκάμα και τη Φλαμένγκο, όταν εξαγριωμένοι παίκτες των γηπεδούχων καταδίωξαν τον διαιτητή της συνάντησης για το πέναλτι που έδωσε και με το οποίο ο Ροναλντίνιο χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους με 2-1.

Ο «άρχοντας» του αγώνα χρειάστηκε την προστασία της αστυνομίας, καθώς ήταν περιτριγυρισμένος από τους ποδοσφαιριστές της Βάσκο, οι οποίοι κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις εναντίον του, διαμαρτυρόμενοι για τις αποφάσεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες ήρθαν στα χέρια με τις αστυνομικές δυνάμεις και τους συνοδούς περιφρούρησης που επιχείρησαν να προστατεύσουν τον διαιτητή, ωστόσο απομακρύνθηκαν και τα πνεύματα ηρέμησαν.

«Μας λήστεψαν, συνέβη το ίδιο πράγμα για άλλη μια φορά με τη Φλαμένγκο» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Βάσκο ντα Γκάμα, Ρομπέρτο Ντιναμίτε, ο οποίος ακολούθησε τους εξαγριωμένους παίκτες μετά το σφύριγμα της λήξης. Όπως κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες, στο γήπεδο βρέθηκαν δεκάδες σπασμένα καθίσματα, με τα βραζιλιάνικα Μ.Μ.Ε. να αναφέρουν ότι οι καταστροφές στο γήπεδο «Ενγκενχάο» προκλήθηκαν από τους οπαδούς της Βάσκο.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης