Παρά το γεγονός ότι ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο έχει συμβόλαιο με τη Σίδνεϊ μέχρι το 2014, η ιταλική εφημερίδα «Tuttosport» τον στέλνει στη Βραζιλία, για λογαριασμό της Φλαμένγκο!

Κάποιος θα μπορούσε να υποθέσει ότι πρόκειται για ένα ακόμη σενάριο, αλλά δεδομένου ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα, με έδρα το Τορίνο, έχει άριστες σχέσεις με τη Γιουβέντους και φυσικά με τον «Μέγα Αλέξανδρο», μάλλον θα πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά το δημοσίευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο 38χρονος άσος δεν είναι ικανοποιημένος στην Αυστραλία και έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη «Φλα», θέλοντας να δοκιμάσει την τύχη του και στο Μπραζιλεϊράο!

Ο Ζίκο φέρεται να επικοινώνησε προσωπικά με τον παίκτη και να του ανέλυσε τα οφέλη τού να παίξει με τη φανέλα της Μενγκάο, και ο «Πιντούρκιο» να εξετάζει διετές συμβόλαιο, θέλοντας να είναι στη χώρα της Λατινικής Αμερικής όταν διεξαχθεί το Μουντιάλ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο αδερφός του παίκτη και οι εκπρόσωποί του ταξίδεψαν στο Ρίο ντε Τζανέιρο για να συζητήσουν με τους ανθρώπους της Φλαμένγκο, οι οποίοι είχαν προσεγγίσει τον 38χρονο ποδοσφαιριστή και το περασμένο καλοκαίρι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης